İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç öncülüğünde 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı 1 dönem değerlendirme toplantısı gerçekleşti.
Eruh Belediye lokalinde yapılan değerlendirme toplantısına Eruh Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkan yardımcısı Remzi Aksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Keskin ve okul müdürlerin katılımıyla 2017-2018 Eğitim – Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda okulların eğitim öğretim durumu, eksiklikleri, yapılacak çalışmalar, başarı durumları ve hedefler belirlendi. Toplantıda sorunlar yerinde görülerek tespit edilip, çözüm önerileri hakkında ise görüş alışverişi yapıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakam Dayanç, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ülkemize faydalı birer birey yapmak siz öğretmenlerimiz ve idarecilerimizin fedakar çalışmalarıyla kazandıracağını belirterek, Eğitim gören çocuklarımızın nitelik bakımından daha iyi noktalara taşınması ve sorunların üstesinden birlikte gelerek, okullarımıza ve çocuklarımıza gereken değeri vermek olduğunu belirtti. Dayanç, Okullarımızda öğretimin yanı sıra iyi insan yetiştirmek için çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemli olduğunu söyledi.
Toplantı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiftçi tarafından eğitimin kalitesinin artması konusunda eğitim camiasına sunduğu katkılardan dolayı Kaymakam Dayanç ve Belediye Başkan yardımcısı Remzi Aksu’ya plaket takdim edildi.